Set amics del bisbe Joan Carrera el recorden en un vídeo

Set amics de mossèn Joan Carrera, el bisbe Carrera, posen l’accent sobre alguns trets destacables d’aquesta personalitat en un vídeo que es va exhibir el passat dia 20 de febrer a la parròquia de Santa Maria de Badalona amb motiu de la presentació de la seva biografia en un llibre editat per Editorial Mediterrània.

En aquest testimoniatge queda ben palès que la figura de Carrera va ser cabdal en la presa de consciència de la dignitat de la classe treballadora, en el treball honest amb els desfavorits, els riscos i la presa de posicions fermes durant la dictadura i la seva innegable catalanitat.

A la presentació de la biografia Joan Carrera. Un bisbe del poble que es va fer a Badalona, ciutat on va deixar una petjada profunda, hi van participar els autors del llibre Joaquim Ferrer i Francesc Teruel, la seglar Teresa Biayna, l’escriptor Joan Soler i Amigó i l’actual rector de Santa Maria, Mn. Jaume Aymar, tots ells amics i col·laboradors del bisbe Carrera.

En el vídeo hi participen:

· Mn. Ignasi Torrent, rector de la parròquia de Sant Francesc d’Assís (Badalona) i membre de l’equip del bisbe Carrera a l’Arquebisbat de Barcelona.
· Montserrat Illa, responsable de Càritas de la parròquia de Sant Francesc d’Assís (Badalona) i amiga del bisbe Carrera.
· Jordi Gimeno, estudiant i escolà del bisbe Carrera a la parròquia de Santa Maria.
· José Migueiz, antic escolà del bisbe Carrera a la parròquia de Sant Antoni de Pàdua (Badalona, barri de Llefià)
· M. Clara Pujadas, farmacèutica i verge consagrada amb la direcció espiritual del bisbe Carrera
· Francisco Parras, amic del bisbe Carrera i cooperativista al barri de Llefià de Badalona
· Mn. Xavier Morlans, professor de Teologia i company de promoció del bisbe Carrera

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!