El proper 25 de novembre s’estrena als cinemes de tot Espanya Madre Ven, una pel·lícula d’Armageddon 2020 AIE, en col·laboració amb Goya Producciones. El llargmetratge recull nombrosos testimoniatges de conversions i favors extraordinaris que s’esdevingueren durant el pelegrinatge marià “Madre Ven”, que va tenir lloc entre l’1 de maig i el 12 d’octubre del 2021. Milers de persones van acompanyar la Mare de Déu i van afirmar que van sentir la seva presència real, que els va aportar llum i esperança en moments difícils.

La imatge de Maria Immaculada va volar des d’Efes (Turquia) fins a Saragossa, i va recórrer un total de 10.800 quilòmetres. Va partir l’1 de maig des del Pilar fins a Santiago de Compostel·la, on va arribar durant les festes de l’Apòstol del 25 de juliol. Després es va desplaçar per la resta de la geografia espanyola, i va visitar santuaris, convents, esglésies, hospitals, presons… per acabar el 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat, al turó de Los Ángeles a Getafe (Madrid), juntament amb el Sagrat Cor de Jesús, “perquè la Mare de Déu sempre ens porta al seu Fill”, s’expressa a la pel·lícula.

La iniciativa va partir d’un grup de laics i va comptar amb el suport de les diòcesis i amb la implicació directa de diversos bisbes, alguns dels quals apareixen al film.

“He descobert que la Mare de Déu és una mare real, que està present i que m’acompanya tots els dies de la meva vida”, explica Alejandra, estudiant de Madrid. “La Mare de Déu va ser una taula de salvació, perquè la meva família s’estava desintegrant”, afirma Mónica, d’Albatera (Alacant).

A més dels testimoniatges, la pel·lícula compta amb una història de ficció”

A més de tots els enregistraments i imatges que es van prendre durant el pelegrinatge i dels testimoniatges recollits posteriorment, Madre Ven compta amb una història de ficció, dirigida per Pablo Moreno.

EL Tato (Juan Lombardero) celebra el seu 80è aniversari envoltat de les seves fillEs i nets. Són moments complicats per a la família, ja que la seva filla María (Cristina Mediero) està a punt de divorciar-se del seu marit Pedro (Javier Lorenzo); mentrestant, Carmen (Marta Romero), la germana gran, intenta cercar-hi una solució. Cap membre de la família sembla conservar la fe cristiana, que el Tato i la seva difunta esposa tant s’esforçaven a transmetre’ls, de manera que els seus nets ni tan sols saben qui és la Mare de Déu.

L’aparició d’un vell maletí, ple de fotografies del pelegrinatge “Madre Ven” suposarà un abans i un després en les vides del Tato i la seva família, i provocarà un gir vital que semblava de tot impossible.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!