S’envien dos carregaments amb material hospitalari per combatre l’ebola a Libèria

El brot d’ebola a l’Àfrica Occidental ja ha infectat a més de 1.600 persones, 887 de les quals han mort, segons l’últim recompte que ha realitzat l’Organització Mundial de la Salut (OMS). La situación és preocupant als països de Libèria i Sierra Leone, on ha crescut el nombre de casos d’ebola.

La ONG per la salut Juan Ciudad ONGD ha enviat dos carregaments amb un total de 700 kg de material hospitalari, destinats al personal sanitari que combat l’ebola. Un carregament s’ha enviat amb la col·laboració de Farmamundi, que ha finançat el subministrament de milers d’unitats de gorros o bates, de Brussels Airlines i de donacions a la campanya «parem l’ebola a l’Àfrica Oriental», que procedeixen d’hospilas del País Basc, centres de Sant Joan de Déu i persones anònimes. No existeix encara cap tractament ni vacuna eficaç en contra de l’ebola. És un virus que té un índex de mortalitat del 90%.

Encara seguim pendents de l’estat de salut del religiós Miguel Pajares. El mossèn espanyol es troba amb febre i molt dèbil, i espera els resultats de l’anàlisi al llarg d’avui.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!