Sempre amb tu

Persones sense llar, amb discapacitat, amb problemes de salut o gent gran en risc són alguns dels col·lectius amb un grau alt de vulnerabilitat que l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu província d’Aragó-Sant Rafael atén a través de 22 centres a Catalunya, Madrid, Balears, Aragó, València, Múrcia i Navarra.

Per difondre la tasca que es fa amb aquestes persones, s’ha posat en marxa la campanya “Sempre amb tu” a les xarxes socials. Durant les properes set semanes es vol donar a conèixer aquest model d’atenció segons els col·lectius que s’atenen i il·lustrar-los amb alguns dels programes que es desenvolupen en els centres a través dels perfils a Facebook (https://www.facebook.com/OHSanJuandeDios) i Twitter (https://twitter.com/OHSanJuandeDios).

El calendari previst és:
* 12-18 de gener: exclusió social / sense llar
* 19-25 de gener: persones amb discapacitat
* 26 de gener – 1 de febrer: infància
* 2-8 de febrer: tercera edat
* 9-15 de febrer: cures pal·liatives
* 16-22 de febrer: salut mental
* 23 de febrer-1 de març: malalts crònics

L’assistència als malalts i necessitats que desenvolupa l’orde de Sant Joan de Déu es basa en la dignitat de la persona, el respecte de la vida humana, la promoció de la salut i la lluita contra el dolor, l’eficàcia i la bona gestió, la tasca en el tercer i quart món i l’evangelització, inculturació i missió.

Disposa d’un equip de 7.372 treballadors i 1.266 voluntaris que sota el model d’atenció de Sant Joan de Déu compaginen l’assistència i la humanització des del respecte a la dignitat humana.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!