Se celebra el primer Any Jubilar del Camí Ignasià

El primer Any Jubilar del Camí Ignasià se celebrarà del 31 de juliol del 2015 al 31 de juliol del 2016, amb motiu de la festivitat de Sant Ignasi. També s’ha anunciat que sis anys després d’aquest primer any, se’n celebrarà un altre, del 31 de juliol del 2021 al 31 de juliol del 2022. Aquest segon any jubilar coincidirà amb la commemoració del 500è aniversari de la conversió d’Iñigo de Loiola i la seva peregrinació a Manresa.

La tradició de peregrinar als santuaris de Loiola i Manresa ha augmentat durant aquests últims anys. El Camí Ignasià ha nascut amb la vocació d’unir la pietat amb la peregrinació que rememora el camí que va recórrer Ignasi de Loiola l’any 1522.
Aquesta nova ruta, que va començar a construir-se a finals del 2010, ha donat com a fruit la creació de l’Obra Apostòlica Camí Ignasià (OACI) de la Companyia de Jesús. La seva missió serà mantenir viu l’esperit ignasià en els gairebé 700 km de peregrinació que uneixen el santuari de Loiola i La Cova de Manresa.

El Jubileu del Camí Ignasià arriba a aquells que compleixen les condicions establertes pel dret canònic (missa, confessió i oració per a les intencions del Papa) i fer el peregrinatge del Camí Ignasià. A més, s’ha sol·licitat al Sant Pare la concessió d’indulgències extraordinàries per als Anys Jubilars.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!