Prop de 12.000 persones d’arreu d’Europa s’aplegaran a Santiago de Compostel·la peregrinant a la tomba de l’apòstol Sant Jaume amb motiu de l’Any Sant.

Aquest 3 d’agost, al matí, té lloc l’acte d’acollida i benvinguda, on els pelegrins reben la Compostel·la segellada a la plaça de l’Obradoiro.

Durant les jornades, de dijous a dissabte, s’oferirà un ampli programa d’activitats que inclou espais i moments per a la formació, la pregària i el lleure

Als matins, s’impartiran catequesis a diferents punts de la ciutat; a la tarda, s’oferiran tallers i activitats per a adolescents i, a la nit, estan previstos diferents espectacles, concerts, visites culturals i torns de pregària en els temples compostel·lans.

És un programa d’actes que organitza l’arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la i la Subcomissió de Joventut i Infància de la Conferència Episcopal Espanyola.

Tots els dies, del 3 al 6, hi haurà cinc espais d’animació musical i evangelització per tota la ciutat.

Els actes centrals seran dissabte a la nit, la vetlla de pregària, i diumenge al matí, l’eucaristia dominical presidida per l’arquebisbe emèrit de Leiria-Fàtima, el cardenal Antonio Augusto dos Santos Marto, enviat especial del papa Francesc, i amb la qual es clourà la Peregrinació Europea de Joves.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!