Sant Joan de Déu obté el Premi Ciudatà Europeu 2014

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha obtingut el Premi Ciutadà Europeu 2014, atorgat pel Parlament Europeu, gràcies a una proposta presentada per l’eurodiputat popular Gabriel Mato.

“Alguns dels valors que millor representen la Unió Europea, com el respecte a la dignitat humana, la llibertat, la igualtat o el respecte dels drets humans, entre altres, tenen un reflex fidel en el treball de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu basat en l’humanisme, la solidaritat i el suport als més necessitats. Per això vaig presentar aquesta proposta”, ha destacat l’eurodiputat espanyol.

El premi se celebrarà amb un esdeveniment a Madrid i més tard es farà el lliurament formal del guardó en una cerimònia conjunta per a tots els premiats europeus, que tindrà lloc el 25 de febrer a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les.

Juntament amb Sant Joan de Déu també han obtingut aquest premi altres organitzcions socials i ciutadans espanyols i d’arreu d’Europa que han mostrat un compromís excepcional en promoure la comprensió mútua, una integració més gran entre ciutadans, en difondre la cooperació transfronterera o en expressar els valors de la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!