ARRELS

Amb l’objectiu de millorar la salut i benestar de les persones en situació de carrer, aquest estiu Arrels Sant Ignasi ha posat en marxa la campanya “Roba Neta”. Amb aquesta iniciativa es vol renovar el servei de bugaderia, rober i consigna per a persones en situació de sense sostre.

Resposta a la demanda creixent de poder rentar la roba

Com ha explicat la mateixa entitat, amb aquesta campanya “volem renovar i dignificar els serveis de bugaderia, rober i consigna, per on passen més de 150 persones”. D’aquesta manera, es podrà respondre a la demanda creixent de poder rentar la roba, i es farà d’una manera més òptima i amb més qualitat. I és que com ha recordat Arrels Sant Ignasi, fer ús d’aquests serveis “és un primer pas per sentir-te persona i redescobrir la dignitat malmesa per la situació vulnerable que viu la persona que es troba sense sostre”.

En concret, l’objectiu de l’entitat serà el d’aconseguir 12.000 euros, que ajudaran a condicionar aquests recursos. Per fer-ho, s’ha fet una crida a la solidaritat de la societat lleidatana, que pugui continuar fent possible la tasca d’Arrels, que l’any 2023 va atendre 475 persones, 60 més que l’any anterior.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!