Mons. Sergi Gordo va presidir la reunió del Consell Diocesà de Càritas Diocesana de Tortosa, celebrada dissabte 4 de novembre a les instal·lacions del Seminari de Tortosa.

En aquesta reunió es van tractar temes importants per al funcionament de Càritas a la diòcesi de Tortosa, entre d’altres, l’aprovació dels pressupostos per al proper any 2024, l’aprovació de l’esborrany del Pla Estratègic de Càritas Diocesana per al període 2023-2027, i l’aprovació dels diferents protocols i les normes d’alt nivell que conformen el conjunt de preceptes previstos en el pla de Compliment Normatiu d’obligada aplicació per a tots els equips que conformen Càritas Diocesana de Tortosa.

Així mateix es va tractar també el contingut de la propera assemblea diocesana de Càritas que tindrà lloc el dissabte dia 2 de desembre. Mons. Sergi Gordo va destacar la tasca que realitza Càritas Diocesana de Tortosa en aquests ja més de 60 anys d’existència. Així mateix, ens va encoratjar a seguir aportant la nostra força i dedicació a millorar el món en què vivim: “Un altre món és possible, sí, però des de l’Evangeli de Jesús.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!