El divendres 6 d’octubre, el Palau Episcopal de l’arquebisbat de Barcelona ha estat el punt de trobada per la reunió conjunta de les Delegacions i Secretariats diocesans de missions i Direccions diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies (OMP) amb seu a Catalunya.

Els delegats i directors diocesans catalans s’han reunit per trobar-se, per tenir un espai de fraternitat i compartir l’estat actual i els principals reptes de futur pel que fa a les diferents dimensions missioneres de cada diòcesi.

Va presidir la reunió Mons. David Abadías com a responsable d’acompanyar les reunions interdiocesanes dels Delegats diocesans de Missions, encàrrec rebut dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Es veu la necessitat de continuar treballant, fent especial èmfasi en la pregària i l’ajuda econòmica a les Esglésies joves. Les necessitats en els territoris de missions continuen sent una prioritat i cal seguir treballant conjuntament per donar-les a conèixer.

Aquestes i altres qüestions van ser l’ocasió per retrobar-se i encoratjar-se mútuament a seguir treballant en l’animació diocesana per les missions i els missioners.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!