El dimecres, 17 de maig, un bon grup de membres del Moviment Vida Creixent i altres persones grans procedents dels Esplais de la 3a edat de la ciutat es van aplegar a la sala de reunions dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Tortosa, per participar en la xerrada que cada trimestre fa Mn. Joan Bajo Llauradó, el consiliari. Va ser la darrera del curs amb el tema Renéixer: una nova oportunitat de la persona gran.

S’inicià l’acte amb unes paraules de salutació de Cristina Araujo, treballadora social de l’Ajuntament de Tortosa. Tot seguit, Mn. Bajo exposà el tema preparat a partir del llibre Renéixer: una nova oportunitat per a la persona gran, del qual ell és autor. El va escriure a partir d’una experiència molt positiva quan va assistir a Roma al Congrés de Família i Vida. Com sempre, per a l’exposició de la xerrada projectà els apartats més importants, amb la qual cosa és més amena i entenedora.

En finalitzar, Cristina Araujo va agrair molt les tres xerrades que cada curs fa i digué que en aquesta etapa de la vida hem de tenir uns objectius i començar cada dia amb noves il·lusions. Val la pena acabar amb unes paraules de l’himne de Vida Creixent: “La caritat que és fruit de l’Evangeli, la volem viure amb el cor a la mà, i no volem que l’egoisme enteli la nostra alegria de compartir el bon pa. I aquesta alegria ningú no ens la prendrà.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!