A finals de maig es va iniciar una segona fase de restauració i manteniment del temple de la catedral de Sant Llorenç. Els principals treballs seran a la part externa del cimbori octogonal, encara que, de retruc, també hi haurà algunes intervencions a l’interior. Es tracta de refer la coberta i molts elements exteriors del cimbori, com ara els vitralls i finestrals. 

Aquesta important obra de conservació i manteniment es fa gràcies a les aportacions de diverses administracions i entitats: bisbat de Sant Feliu de Llobregat, Conferència Episcopal Espanyola, Generalitat, Diputació, Ajuntament i encara s’està a l’espera de la confirmació d’altres. També són importants i insubstituïbles les aportacions regulars dels Amics de la Catedral, que demostren la generositat de moltes persones que valoren el patrimoni artístic i cultural de l’Església en general i en la vila de Sant Feliu de Llobregat. 

Després de celebrar els 77 anys de l’actual temple i encetant la celebració del 500 anys de la creació de la parròquia, és moment de treballar en el present amb visió de futur per continuar el camí i el testimoniatge de la catedral-parròquia de Sant Llorenç.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!