Dimarts 23 d’abril, a les 20.30, a l’església de Sant Salvador del Vendrell es durà a terme l’acte d’inauguració de les tasques de manteniment del campanar, de l’àngel i del nou enllumenat.

El mes de febrer passat, la rehabilitació va començar amb el muntatge de la bastida des del terradet fins a dalt de l’àngel, la qual cosa va desvetllar moltes curiositats entre tots els vendrellencs i amants de la figura de l’àngel. Les tasques es van dur a terme durant tot el mes de març i a principis del mes d’abril ja es va desmuntar la bastida per poder realitzar el muntatge de l’enllumenat.

Durant l’acte es farà un repàs de l’arribada de l’àngel i de les tres baixades amb un muntatge audiovisual. Tot seguit, s’explicarà tota la tasca que s’ha desenvolupat a càrrec dels Campaners del Vendrell, també amb format audiovisual. Seguidament, se sortirà a la plaça Vella, on s’encendrà la nova il·luminació del campanar, que ha anat a càrrec de l’empresa vendrellenca Mercader Integral.

L’acte, que comptarà amb algunes sorpreses, serà conduït per la periodista Laia Batlle. Els audiovisuals han estat realitats per Edgar Toldrà. Totes aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies al suport de l’Ajuntament del Vendrell, la Diputació de Tarragona i de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!