Recursos educatius per a famílies i infants

La Fundació Pere Tarrés vol mostrar la seva solidaritat amb les famílies i infants en aquests moments crítics i ha decidit oferir el coneixement de què disposa a la ciutadania.

Per això, l’entitat llança la campanya #EnllocComaCasa a través de la qual oferirà un recull setmanal de propostes, en format butlletí i també a través de diverses píndoles digitals, adreçada a infants i famílies amb l’objectiu de proveir-los de recursos que els poden ser útils en aquests dies de confinament.

Els recursos tindran formats molt diversos i també tocaran temàtiques molt diferents, plantejades des de l’enfocament del lleure com a eina educativa.

El butlletí també anirà recollint les propostes sorgides en el marc de la campanya #esplaiAcasa, que han llançat per xarxes socials els centres d’esplai adherits al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Es tracta d’un recull d’activitats, idees originals i reptes que els diferents centres del MCECC estan proposant perquè els infants i joves dels diferents centres i les seves famílies facin des de casa durant els dies de confinament.

Amb aquesta campanya, la Fundació posa al servei de les famílies tot el coneixement del seu equip: docents de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL a la qual es matriculen cada any més d’un miler d’estudiants; formadors de cursos d’educació en el lleure per on anualment passen prop de 2.300 persones (una formació que precisament enguany compleix 60 anys); els seus més de 4.000 monitors i monitores dels centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació; així com l’equip d’educadors dels menjadors escolars, escoles bressol o ludoteques.

Alhora, se suma a la crida a la responsabilitat en aquests moments difícils i insta la ciutadania a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i a no sortir de casa per contenir l’epidèmia del COVID-19 el més aviat possible.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!