Aquest diumenge 26 de març, les ciutats de Barcelona, Lleida, Madrid, València, Múrcia i Mallorca han celebrat la desena edició de la ‘Magic Line’, una caminada solidària organitzada per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons per a projectes socials i sanitaris.

En total, més de 15.000 persones han participat a la ‘Magic Line’ que s’ha fet en aquestes ciutats, una xifra rècord en els 10 anys d’història d’aquesta caminada solidària i que ha suposat també una recaptació rècord de més de 400.000 euros. Aquests diners es destinaran íntegrament a projectes que es desenvolupen als centres de l’Obra Social Sant Joan de Déu per a persones en situació de sensellarisme i dependència, persones amb problemes de salut mental o discapacitat intel·lectual, migrants, persones grans i infants. 

Com han explicat els organitzadors, és un gran èxit que “més de 15.000 persones caminin per aconseguir un món millor”, i asseguren que el rècord els dona forces per seguir amb les noves edicions de la ‘Magic Line’: “que participin tants ciutadans ens dona molta esperança i molta força”. 

Des dels inicis de la ‘Magic Line’ l’any 2014, l’Obra Social Sant Joan de Déu ha aconseguit recaptar fins a tres milions d’euros, que han finançat més de 300 projectes. Això ha estat possible gràcies a l’expansió d’aquesta caminada solidària, que cada any es fa en més localitats d’Espanya. Un exemple el trobem a la ‘Magic Line’ de Mallorca, on aquest any també s’ha assolit la xifra rècord de 1.500 participants i recaptacions que arriben als 40.000 euros. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!