Radio Vaticana rep el premi internacional de l'Acadèmia Espanyola de la Ràdio

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, l’Acadèmia Espanyola de la Ràdio ha concedit enguany a Radio Vaticana el seu premi internacional. El president de l’Acadèmia, Jorge Álvarez, ha explicar als micròfons de Radio Vaticana la importància d’aquest guardó: “És un premi que tindrà una gran repercusió a nivell internacional per la senzilla raó que és el premi internacional de la ràdio i que s’atorga en el dia mundial de la ràdio proclamat per Nacions Unides“.

El director de Ràdio Vaticana, el P. Federico Lombardi, ha manifestat la seva satisfacció per aquest reconeixement, que esdevé un nou impuls per continuar l’afany històric de Radio Vaticana al servei de l’Església i favor del diàleg i de la unitat de la humanitat sencera.

Des de l’Acadèmia Espanyola de la Ràdio, el seu director ha recordat que l’inventor de la ràdio, Guillermo Marconi, va ser qui va inaugurar l’emissora de Ràdio Vaticana l’any 1931, juntament amb el papa Pius XII: “Aquest és un fet important en la història de la radiodifusió.” Jorge Álvarez ha reconegut també que, amb tota la seva trajectòria, “Radio Vaticana és coneguda en els cinc continents“, i que per pre tant aquest guardó és més que merescut. “Per a l’Acadèmia és també una gran satisfacció”, ha acabat dient.

El premi internacional de l’Acadèmia Espanyola de la Ràdio va ser lliurat el 13 de febrer passat al Teatre Mira de Pozuelo d’Alarcón. El va recollir Mons. Renzo Fratini, nunci apostòlic a Espanya.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!