Ràdio estel premiada per l'APEI-PRTVI

L’Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI) ha lliurat els premis ‘Micròfon dels Informadors 2013/2014’, a aquells mitjans i professionals que han destacat per la seva tasca al llarg de l’últim any i a professionals amb una trajectòria de dedicació a la professió.

En la categoria de Ràdio, Ràdio Estel, l’any en què celebra el seu 20 aniversari, ha estat premiada en reconeixement a la difusió dels valors humans i cristians, que des de la seva inauguració a basat especialement la seva programació.

El premi ha estat recollit per Mn. Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, que ha agraït la feina de tots els professionals i voluntaris que cada dia fan possible que Ràdio Estel es pugui escoltar. En aquest cas ha tingut un record especial per qui va ser un dels impulsors de la creació de Ràdio Estel ara fa 20, el radiofonista ja desaparegut, Joan Viñas.

Altres premiats d’aquests any han estat:

En la categoria de Ràdio, juntament amb Ràdio Estel, Ràdio MARCA-Barcelona i el magazín d’actualitat diària ‘La Ciutat’ d’Onda Cero.

En la categoria de Premsa: Paco Baso, periodista local (Girona), la revista HOLA, que compleix 70 anys, i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador de cultura de La Vanguardia.

L’escriptora i periodista multimèdia, Roser Amills ha rebut el premi en la categoria d’Internet i l’actriu de doblatge, teatre i televisió, Marta Angelat, el guardó de Doblatge

‘Vespre a la 2’, de TVE Catalunya, la periodista i presentadora de TV3, Ariadna Oltra i el Banc Sabadell, per la qualitat dels seus missatges a B/N, han estat premiats en la categoria de Televisió.

Finalment, el periodista i president de APEI Balears, Gabriel Sant Pol, el dibuixant i creador d’historietes, Francisco Ibañez i el comunicador, publicista i escriptor, Lluís Bassat han estat reconeguts com a ‘Entranyables‘.

La gala de lliurament dels premis, presentada per la periodista Sílvia Tarragona, ha tingut lloc al balneari Vichy Català a Caldes de Malavella la nit de dissabte 1 de març en el transcurs del sopar anual d’informadors.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!