L’arxidiòcesi de Quito i la Conferència Episcopal Equatoriana han donat a conèixer que la ciutat de Quito serà la seu del Congrés Eucarístic Internacional, del 8 al 15 de setembre del 2024.

Fraternitat per guarir el món serà el tema del Congrés. Durant aquells dies, Quito rebrà delegacions d’arreu del món per reflexionar sobre l’Eucaristia com a centre de la vida cristiana i de l’Església.

El nunci apostòlic de l’Equador, Mons. Andrés Carrascosa, ha explicat que “els Congressos Eucarístics són esdeveniments eclesials que involucren tota l’Església”.

De la seva banda, l’arquebisbe de Quito, Mons. Alfredo Espinoza, ha explicat que el Congrés estarà precedit d’un simposi eucarístic, del 5 al 7 de setembre, a la Pontifícia Universitat Catòlica de l’Equador.

L’arquebisbe de Guayaquil i president de la Conferència Episcopal Equatoriana, Mons. Luis Cabrera, ha afegit que el Papa ha escollit Quito com a seu perquè el 2024 se celebren els 150 anys de la consagració de l’Equador al Sagrat Cor de Jesús.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!