Les quatre religioses de la congregació de les Germanes de Jesús Salvador segrestades el diumenge 21 d’agost a l’estat de River, Nigèria, han estat alliberades segons ha informat la comunitat en un comunicat.

Una nota de la germana Zita Ihedoro, secretària general de la comunitat, informa de l’alliberament de les monges: “Desitgem compartir aquesta alegria amb tots els homes i dones de bona voluntat que d’una manera o una altra han contribuït a l’alliberament ràpid i segur de les nostres estimades germanes.”

La germana Ihedoro també agraeix les pregàries i el suport moral en aquest difícil moment.

Les quatre religioses van ser segrestades al sud-est de Nigèria quan anaven a una missa d’acció de gràcies per una germana de comunitat.

El carisma de la congregació consisteix a atendre el poble de Déu que està malalt i pateix de manera especial, sobretot els minusvàlids, els pobres, els ancians, els abandonats econòmicament, espiritualment, educativament, psicològicament i mentalment.

Els segrestos de cristians a Nigèria s’han multiplicat en els darrers anys, un situació que ha portat l’Església catòlica a expressar la seva preocupació per la seguretat dels seus membres i a demanar al govern que doni prioritat a la seguretat dels seus ciutadans.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!