Propostes per viure l’espiritualitat ignasiana

Els Jesuïtes a Catalunya han posat en marxa un projecte pastoral per acompanyar aquestes setmanes de confinament, amb el títol #aCasaAmbDéu i a través de l’Instagram, en el context de la campanya impulsada per la Companyia de Jesús a Espanya amb el mateix lema #enCasaConDios al canal @serjesuita d’IG.
S’hi aniran oferint diversos materials o propostes de trobada, per tal que puguem seguir sentint-nos comunitat i compartir la pregària. Cada dia, al portal web www.pregaria.cat trobareu informació de les activitats de la jornada i els enllaços per accedir-hi.
Al vídeo diari la comunitat de jesuïtes de la Cova Sant Ignasi de Manresa ofereix pautes de reflexió a l’entorn del relat de l’Èxode.
#aCasaAmbDéu també inclourà les “oracions d’intempèrie”, un text breu per crear una racó de pregària personal i familiar, pregàries en directe a través d’IG Live, testimonis, o activitats per a les famílies amb infants petits. A més, els diumenges proposen afegir-se a la celebració de l’Eucaristia des de Montserrat, a les 11 h.
També s’està treballant en la manera de poder acompanyar, celebrar i compartir des de casa la Setmana Santa.
La campanya #aCasaAmbDéu pretén acompanyar des de l’espiritualitat ignasiana totes les persones que s’hi vulguin afegir. D’aquesta manera es vol ajudar a viure i compartir la fe des de casa, i acompanyar les persones i famílies, ara que la situació de confinament i d’incertesa demana més que mai moments de consolació, contemplació i d’esperança.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!