Primera sèrie animada dedicada al papa Francesc

La pàgina Catholik Link ha llançat la primera sèrie animada sobre el papa Francesc amb el títol Un minuto con Francisco. Es tracta d’una producció bilingüe, en anglès i espanyol, l’objectiu de la qual és dur els ensenyaments de l’Església, a través de la veu i el testimoni del Pontífex a “les perifèries del continent digital”.

La sèrie, que es publicarà cada tres setmanes, s’inspira en les al·locucions i escrits del Bisbe de Roma per donar vida a diferents trobades i situacions imaginàries, on el missatge de l’Església arribarà al cor de moltes persones, expliquen els seus creadors. “Estem contents d’oferir a l’Església un record senzill, significatiu i amè per a l’evangelització de nens i grans”, ha assenyalat Mauricio Artieda, director de Catholic Link.

Catholic Link és una pàgina que cerca, organitza, emmagatzema i difon recursos audiovisuals per a l’apostolat catòlic. Va començar l’any 2011 i actualment està formada per 45 joves professionals i universitaris de diferents països: els EUA, Anglaterra, el Perú, l’Argentina, Guatemala, Mèxic, Panamà, l’Equador, Colòmbia, les Filipines, el Brasil i Xile.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!