El diumenge 24 de setembre, el bisbe Agustí Cortés va presidir, a la casa d’espiritualitat Mare Ràfols de Vilafranca del Penedès, el ritu del Primer Escrutini Baptismal dels germans d’unes comunitats neocatecumenals de la parròquia de Sant Josep Obrer de Sant Boi de Llobregat. També hi eren presents, a la convivència, i al ritu, un grup de germans que segueixen aquest camí de renovació baptismal a Girona.

Aquests germans, entre els quals hi ha molts joves, però també matrimonis i persones grans, estan fent un camí de renovació del seu baptisme a fi de viure totes les riqueses d’aquest sagrament fonamental. Les convivències es van desenvolupar del dijous 21 de setembre al diumenge 24.  

Les catequesis s’imparteixen sobre cadascun dels signes del primer escrutini baptismal amb la finalitat que els participants puguin reviure’ls amb esperit i veritat: la inscripció del Nom en el llibre de la vida, el diàleg entorn de la Fe, la signació amb la Creu Gloriosa i la manera d’acollir en els braços maternals de l’Església.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!