Del 23 al 25 de maig se celebra el primer Congrés Mundial de Ciutats EcoEducatives, on participen 50 alcaldes d’Amèrica Llatina i Europa.

Scholas Ocurrentes i el Banc de Desenvolupament d’Amèrica Llatina organitzen aquest congrés en el marc de la celebració del desè aniversari del llançament mundial de Scholas Ocurrentes.

El congrés vol promoure i difondre el desenvolupament sostenible i fa referència al terme “ecologia integral” exposat a l’encíclica Laudato Si’, a partir de la metodologia educativa desenvolupada per Scholas i les experiències que fan els joves de diferents comunitats.

Els participants al congrés rebran capacitacions en la matèria perquè puguin aplicar el coneixement als seus territoris, en continuïtat a l’experiència Laudato Si’ joves, impulsada per Scholas l’any passat.

La jornada de cloenda es farà el dijous 25 de maig a l’Institut Patrístic Agustinianum, on els alcaldes, juntament amb destacats especialistes, lliuraran les conclusions al Papa.

Durant la celebració, Francesc interactuarà amb les comunitats de joves de Scholas Ocurrentes a l’Argentina, els Estats Units, Mèxic i l’Amazònia colombiana.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!