Recentment s’ha dut a terme la presentació d’Un conte especial a la parròquia de Santa Eugènia de Ter, a la ciutat de Girona. Davant de més de cent persones es va presentar aquesta obra, on Katerina Obi Bitomol narra les seves experiències. Hi desgrana les seves impressions, tamisades per la malaltia que l’acompanyarà tota la vida. Manifesta la gratitud al cos mèdic que li ha permès gaudir de la vida, les seves experiències en l’àmbit escolar, els seus gustos i decepcions i, per damunt de tot, l’amor de la família i els amics.

El conjunt de l’obra és un bon exemple del potencial dels infants quan la societat els escolta i el posa eines a l’abast per a desenvolupar-se. El conte ha estat escrit per Katerina Obi Bitomol, que cursa sisè de primària i va nèixer amb hematomelia. Ha estat il·lustrat per Olga Sánchez, alumna de segon de batxillerat de Maristes Girona, i prologat per Silvia Paneque, diputada al Parlament de Catalunya.

El conte ha estat promogut per SED Girona i el col·legi Marista. Els primers cent exemplars es van esgotar poc després de la presentació, i ja hi ha la segona edició, amb una nova tirada de cent cinquanta exemplars.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!