Presentació del llibre "Compañeros de Jesús"

Aquesta tarda, a les 17.15 h, té lloc al Col·legi Pare Damià SS.CC. de Barcelona (Av. de Vallvidrera, 10), la presentació del llibre Compañeros de Jesús. Un santo para cada día, obra del sacerdot Fernando Cordero Morales, sacerdot dels Sagrats Cors i pastoralista en aquest centre.

L’acte estarà presidit per Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, i serà conduït per Josep Menargues, director general del col·legi. Juntament amb l’autor hi intervindran la professora de llengua i literatura catalana Montserrat Serra, Mossèn Carles Sauró, rector de la Bonanova; l’alumna Valeria Gil i una mare del col·legi, Mónica Esteban. Culminarà amb l’actuació musical de Begoña López, directora de l’Escolania del col·legi.

El llibre, publicat per PPC, amb il·lustracions d’Ana María Muñoz, mostra els sants, homes i dones de vida exemplar, que van fer de l’Evangeli el seu programa de vida. Això els va portar a seguir Jesús, enfrontar-se a les injustícies, estar sempre del costat dels més febles, posar-se en mans de Déu… i ser profundament feliços. Cada pàgina il·lustra cadascun dels sants i relata la seva vida, amb anècdotes, successos, virtuts, etc. Mirar la realitat amb els ulls dels sants, centrant-nos en escenes del seu dia a dia, ens estimula a descobrir els millors amics de Jesús, que es van fer companys del seu camí, i ens convida a fer el mateix. Conté més de 366 sants. De cadascun se’n fa una breu biografia, escena i oració. Està dedicat a l’exemplar memòria de la beata sor Pilar Nalda, Filla de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. El pròleg és del jesuïta José María Rodríguez Olaizola.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!