Des de la Pastoral Juvenil Vocacional de les germanes oblates de la Província Europa s’ha presentat l’Estiu Oblata 2024. Una proposta presencial que es desenvoluparà a Múrcia-Alacant en dues edicions al llarg de l’estiu: del 22 al 28 de juliol i del 2 al 8 de setembre.

Un any més, la Pastoral Juvenil de la província Europa (Espanya, Itàlia i Portugal) de les germanes oblates del Santíssim Redemptor ofereix l’oportunitat que joves visquin una experiència d’estiu juntament amb una comunitat de germanes oblates en el marc de la vida comunitària i l’acostament a la missió.

Es pretén que els joves puguin acostar-se a la realitat de les dones en contextos de prostitució i tràfic amb finalitats d’explotació sexual, tot coneixent i participant durant aquests dies en el Projecte Social. I alhora que aquesta experiència sigui una vivència des de la fe compartida en comunitat.

Les condicions que han de tenir els joves són: tenir de 18 a 35 anys, fer una entrevista prèvia (online o presencial), manifestar una obertura de la vivència de l’experiència des de la fe, assumir les condicions de vida de la comunitat d’acollida i el pagament de 50 euros d’inscripció solidària.

Per a inscripcions i informació: 660 526 764 o pjoblatas@gmail.com.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!