Can Bofi

El 29 d’abril passat es va anunciar oficialment el tancament de Can Bofí Vell, un alberg on pernoctaven 45 persones en situació de sense llar. Poc després d’anunciar-se la clausura del local, que s’ha dut a terme per la manca de recursos per part de l’empresa gestora, les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona van mostrar la seva preocupació per les poques alternatives que tindran ara aquestes persones en situació de sense sostre.

Càritas Barcelona, compromesa a trobar-hi solucions

Una d’aquestes entitats és Càritas Barcelona, que el 30 d’abril passat va comunicar a les xarxes socials la seva predisposició per trobar solucions en diàleg amb l’Ajuntament de Badalona. Com va explicar al seu perfil de X (abans Twitter), actualment les entitats de la Taula Sense Llar disposen de gairebé un centenar de places residencials a Badalona, totes elles ocupades. Aquesta xifra, com diuen, és insuficient per abordar la situació actual, i el tancament de Can Bofí Vell fa que sigui necessària una implicació del consistori.

A l’espera que es trobi una solució, les 45 persones que vivien en aquest alberg ja han abandonat el centre, i la majoria d’ells ha tornat a dormir al carrer, ja que encara no s’ha proposat cap alternativa oficial.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!