“Elles importen” és la nova campanya de Portes Obertes, per al mes de març i abril, per donar a conèixer la història de cristianes perseguides per la seva fe i poder oferir-los suport.

El cost de seguir Jesús és enorme per a les dones de l’Iran i tot el Pròxim Orient. És la història de la Simin, que va perdre la casa, la feina i la llibertat, explica el director de Portes Obertes Espanya, Ted Blake.

A través de la campanya, Portes Obertes vol donar a conèixer la història de la Simin i d’altres dones de països en els quals se les fa sentir que no valen res pel seu gènere i les seves creences.

Com assegura Ted Blake, “tota dona té valor. Sota el paradigma del cristianisme, elles sí que importen. Les dones perseguides per la seva fe necessiten saber el valor que tenen en Déu”

TED BLAKE, director Portes Obertes Espanya

“Tu pots ajudar oferint formació en lideratge i discipulat, atenció posttraumàtica i suport pastoral”

Amb 20 euros, Portes Obertes pot formar i acompanyar en línia deu dones perquè puguin descobrir el seu “valor profund en Déu”; amb 55 euros es pot ajudar una dona perseguida a posar en marxa un petit negoci perquè tingui seguretat econòmica.

“Si us plau”, comenta Blake, “vetlleu per les nostres germanes perseguides perquè coneguin el seu valor en Crist i puguin desenvolupar el potencial que Déu els ha donat”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!