Pluja d'ordenacions diaconals a Terrassa

El diumenge dia 30 de novembre, primer diumenge d’Advent, Mons. Josep Àngel Saiz, bisbe de Terrassa, va ordenar sis diaques al servei de la diòcesi. Va estar acompanyat per Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar, Mons. Jaume Traserra, bisbe emèrit de Solsona, i 90 clergues, entre preveres i diaques. El poble fidel va omplir el temple a vessar, vingut de moltes parròquies de la diòcesi.

Els nous ordenats són Agustí Villalba, destinat a les parròquies del Sant Esperit i Sant Valentí de Terrassa, Walter Cifuentes, destinat a Sant Pere de Rubí, Arturo Fabregat, destinat a Sant Cebrià de Valldoreix, Guillem López i Hernan Urdaneta, destinats a Sant Esteve de Granollers, i Andrés Ramírez destinat a la Mare de Déu del Roser de Cerdanyola i a la Santa Creu de Bellaterra.

En la seva homilia, el prelat egarenc va convidar les nous diaques a viure l’actitud de servei: “Com recorda el papa Francesc molt sovint, no ens preparem en el seminari per ser uns buròcrates de despatx sinó pastors a imatge de Jesús, el Bon Pastor; per fer-lo present enmig del seu ramat, per pasturar les seves ovelles. És quelcom massa gran per nosaltres, que som massa petits. Però no és una obra nostra sinó de l’Esperit Sant i que demana la nostra col·laboració. Ens cal oferir-nos amb humilitat, com l’argila en mans del terrisser, per tal que Déu ens treballi amb aigua i foc, amb la Paraula i l’Esperit.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!