El Dicasteri per a l’Evangelització continua amb les iniciatives culturals per a l’exposició “El Jubileu és Cultura” en preparació del proper Jubileu 2025.

La tercera exposició programada és la mostra internacional “100 pessebres al Vaticà”, que aplega obres de 120 artesans de 22 països del món que representen l’escena de la Nativitat.

La inauguració de la mostra es farà divendres 8 de desembre, a les 16.00, sota el braç esquerre de la columnata de Bernini, a la plaça de Sant Pere, en presència del proprefecte del Dicasteri per a l’Evangelització, Mons. Rino Fisichella, i de l’ambaixador d’Itàlia davant la Santa Seu, Francesco Di Nitto.

L’edició vol celebrar el 800 aniversari del pessebre de Greccio, primera representació del Nadal que sant Francesc d’Assís va fer el Nadal del 1223. Per celebrar l’aniversari, també hi seran presents en la inauguració el ministre general dels franciscans, Massimo Fusarelli, i l’alcalde de Greccio, Emiliano Fabi.

L’exposició estarà oberta fins al diumenge 7 de gener, tots els dies de 10.00 a 19.30. L’entrada és lliure i gratuïta. Els dies 25 i 31 de desembre, l’hora de tancament serà abans de les 17.00.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!