Aquest dissabte 2 de desembre, el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat inaugurarà la seva 60ena temporada. El pessebre, organitzat per l’associació Pessebre Vivent Amics de Corbera des de l’any 1962, farà les seves representacions tots els caps de setmana i vigílies de festius, fins al dissabte 13 de gener del 2024, en un horari que oscil·la entre les 18h i 20h segons el dia.

Una de les principals novetats d’aquesta temporada són les millores en l’equipament, ja que com han explicat els organitzadors, s’hi han incorporat nous equips de so d’alta qualitat, que permetran una millora substancial en la sonorització del recinte, i també s’ha invertit en la millora de la il·luminació de diversos quadres escènics. D’altra banda, aquest any també s’ha afegit un nou quadre escènic format per un conjunt de romans, que vigilaran el municipi de Natzaret.

250 participants i un recorregut de més de 700 metres

En aquesta edició, el pessebre vivent comptarà amb la participació de més de 250 participants, entre voluntaris i organització, la gran majoria dels quals són veïns i veïnes del municipi de Corbera de Llobregat. Les 16 escenes nadalenques que representen es desenvolupen en un entorn privilegiat de més de 14.000 m2, situat a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat, en un circuit de gairebé 700 metres.

La temporada 2022-2023, pel pessebre van passar-hi 27.834 visitants, cosa que va permetre superar la simbòlica xifra d’1 milió de visitants des dels seus inicis.

Tota la informació sobre els horaris i les entrades es pot consultar a la pàgina web www.pessebrecorbera.cat. A més, aquest any, tots els membres del Club Nous Amics tindran l’oportunitat de guanyar dues entrades per anar al Pessebre, a través d’un sorteig que finalitzarà el divendres 1 de desembre.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!