L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa us vol informar que ja hem obert les inscripcions per als pelegrinatges a Lourdes.

Cada any, un grup molt nombrós es posa en camí, surt de casa seva i es dirigeix al santuari de Lourdes per pregar units cinc dies amb la Mare de Déu i, al seu costat, descobrir Jesús i trobar l’Amor.

Aquest any et proposem que facis brillar la llei eterna que Déu ha gravat en el cor de tots els homes. Si t’estimen i estimes, ets feliç. Aquesta veritat és el gran secret dels nostres pelegrinatges; junts descobrim la llei de l’amor.

Els participants podran descobrir el veritable sentit de la vida

Si tens una discapacitat o malaltia, deixa’t estimar i respon amb amor a l’amor. Anunciem a tots els joves que Lourdes és una escola d’amor, on se’t necessita per compartir la teva energia, il·lusió i fe. Al costat dels necessitats descobriràs el veritable sentit de la vida. Tots esteu convidats a participar d’aquesta experiència que us marcarà per sempre.

Acompanyat pel cardenal de Barcelona, resaràs a la gruta de Lourdes, caminaràs amb Maria a la processó de les torxes i participaràs de l’Amor de Jesús en moltes activitats. Aquest any les 800 persones que hi pelegrinarem ens endinsarem en la figura de l’Esperit Sant, demanarem a Maria que ens ajudi a sentir l’Amor entre el Pare i el Fill. Des d’aquí fem una crida a tothom perquè faci un forat a la seva agenda i busqui l’oportunitat de venir a Lourdes amb l’Hospitalitat per acompanyar persones malaltes i/o amb discapacitat.

Que ningú no s’ho deixi perdre, que en aquest món actual val la pena créixer en el camí de l’amor, la tendresa i la humilitat que porta a la felicitat.

Els propers pelegrinatges són del 29 de juny al 3 de juliol, i del 21 al 25 de setembre.

Per a inscripcions i més informació us podeu adreçar al telèfon 934 874 009, enviant un WhatsApp al 683 463 449 o escrivint un correu a info@hospitalitat.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!