Durant la celebració del V Capítol de la Província Ibèrica de la Congregació dels Sagrats Cors, ha estat escollit superior provincial Pedro Miguel Gordillo, de 44 anys, que serà assistit pels consellers José Luis Pérez, Juan Manuel de Mula, Ignacio Domínguez i Damiano Tonegutti.

En les seves primeres paraules, Pedro Miguel Gordillo ha afirmat que el Govern Provincial dels Sagrats Cors té per davant una feina bonica, per animar la província en una reestructuració positiva, de construir, aprofundir i donar més vida a les comunitats religioses. Un repte gran també és el de la pastoral vocacional. “Tant de bo que puguin entrar nous membres en aquesta congregació, perquè crec que podem oferir una proposta de vida plena a la llum de l’Evangeli”, ha manifestat el nou superior provincial.

Del 10 al 14 d’abril, el V Capítol, celebrat a la Casa d’Exercicis Sant Josep, a El Escorial (Madrid), ha fet una avaluació de la feina feta durant l’anterior trienni alhora que ha dissenyat un nou pla estratègic que orienti la vida i missió de la província els propers anys.

El Capítol Provincial s’ha celebrat del 10 al 14 d’abril a El Escorial. Foto: Comunicació Sagrats Cors

Al llarg de la seva vida religiosa, Pedro Miguel Gordillo ha passat per les comunitats dels Sagrats Cors de la parròquia del Bon Pastor, a San Fernando; la parròquia de Sant Marc, a Sevilla; la parròquia de Sant Víctor, a Madrid; el col·legi Sant Josep, a Sevilla; la llar Pare Damià a San Fernando, i la comunitat del col·legi Sagrats Cors de Madrid.  

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!