S’acaba de presentar Paradarluz.com, una nova pàgina web enfocada al treball de l’Església a Espanya per a la protecció de menors i prevenció d’abusos.

L’objectiu és oferir llum sobre el que es fa i facilitar el contacte amb les oficines que s’han creat a les diòcesis, les congregacions religioses i altres institucions eclesials.

Paradarluz.com reflecteix el compromís de l’Església en la protecció de menors i prevenció d’abusos

Compta amb diferents seccions on inclou les passes donades des que l’any 2010 es van aprovar els protocols d’actuació; ofereix totes les adreces on es pot denunciar o rebre informació davant dels casos d’abusos a l’Església a Espanya; dona resposta als interrogants que es plantegen sobre aquest tema; recull les normes en vigor i presenta l’actualitat amb notícies i vídeos.

Com explica el president de la Conferència Episcopal Espanyola i arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, amb aquesta web es fa un pas més en la lluita contra els abusos a tota la societat. I fa una crida ben explícita.

JOAN JOSEP OMELLA

“T’animo, siguis creient o no, que la coneguis, que hi naveguis, i que et posis en contacte a través del formulari que s’hi ofereix perquè millorem en tot el que puguis millorar”

Segons el purpurat, l’objectiu és comú: “Acompanyar i protegir la dignitat de les víctimes, de la mà de tota l’Església i en unitat amb el que ens demana el papa Francesc.”

La presentació de la pàgina s’ha fet en una trobada amb responsables de comunicació de les oficines de protecció de menors de prevenció d’abusos.

La trobada ha servit per dialogar i posar en comú aspectes que afecten la comunicació de l’Església sobres aquest tema.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!