L’Oriol Jara, guionista i escriptor, té un do natural: és un comunicador nat. I ara, arran de la seva conversió, posa aquest do al servei de l’evangelització. A través de les seves xerrades, de les seves conferències, de les entrevistes, i dels seus llibres, ens convida a acompanyar-lo en un viatge apassionant. En el seu viatge en la descoberta, l’aprofundiment i la comunicació de la fe catòlica.

Aquest és el segon llibre que publica amb Albada Editorial. Primer va ser Deu raons per creure en Déu, a partir d’una sèrie d’articles publicats al setmanari Catalunya Cristiana en què parlava sobre la seva trobada amb Jesús. Ara és La conversa amb Déu, on mostra com Déu ens parla i com escoltar-lo i seguir-lo. I n’hi haurà un tercer, encara sense data, que clourà la trilogia.

“El primer llibre parteix de la sorpresa de la descoberta de la fe i què implica en la nostra vida. El segon llibre és una lectura més profunda de la Bíblia vinculant-la tota l’estona amb coses que ens passen com a persona i com a societat”, explica el guionista i escriptor.

L’Oriol Jara es reivindica com un convers, com un lector i seguidor apassionat de la Bíblia, i ens convida a deixar de banda un cristianisme vergonyant. El que fa l’Oriol és ajudar i donar eines als creients perquè puguin explicar la seva fe des d’un punt de vista racional i intel·lectual, però també com a motor i font de felicitat. “No podem inspirar la passió per Crist en els altres si nosaltres mateixos no coneixem qui és el Senyor, com ens estima, com ens ha cuidat des de l’antiguitat i què ens demana des del Gènesi”, afirma a La conversa amb Déu.

Una proposta de vida que avui dia és una autèntica revolució, una rebel·lia com diu ell, perquè va totalment a contra corrent del món.

Un llibre que tal com diu l’escriptor Antoni Puigverd al pròleg, “ajuda a prendre consciència de la compareixença de Déu entre els humans i de com s’ha anat manifestant al llarg dels segles”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!