Marcin Jablonski, legionari de Crist, ha rebut l’ordenació sacerdotal dissabte 14 de gener al monestir de Pedralbes de Barcelona, de mans del bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova.

Jablonski, polonès de 32 anys, va néixer el 21 d’agost del 1990 a Varsòvia. El setembre del 2009 va entrar al noviciat dels Legionaris de Crist a Alemanya. Va passar un any a Salamanca estudiant Humanitats, 3 més estudiant Filosofia a Roma i després va ser destinat a Ciutat de Mèxic per a les pràctiques apostòliques. Va tornar a Roma per fer 3 anys d’estudis de Teologia i, després, va ser destinat a la seva comunitat actual, on acompanya joves i adolescents al col·legi Reial Monestir de Santa Isabel i en el Regnum Christi de Barcelona.

En una entrevista a la Cope, ha explicat que la comunitat és clau per viure la vocació: “Déu no crida els individus a viure la fe cristiana. Ell crida a viure-la en comunitat. Per això va formar la comunitat dels Dotze, o els primers grups de cristians. A la Legió vivim com a apòstols en les comunitats i encara més com a Regnum Christi, on compartim el mateix carisma i espiritualitat. És un do enorme viure la vocació dins d’una família tan extensa; cada vocació aporta al conjunt les seves riqueses”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!