La Llibreria i l’Editorial Claret han completat el trasllat al barri de Gràcia de Barcelona, una mesura que van anunciar el mes d’abril per adaptar-se al nou context editorial. Les dues institucions, dels Missioners Claretians, mantindran la seva activitat i continuen comptant amb tots els treballadors i treballadores que tenien al carrer Roger de Llúria, que consideren indispensables per desenvolupar la nova etapa i els nous projectes.

La nova Llibreria Claret obre les portes aquest 12 de setembre al carrer Sicília cantonada Travessera de Gràcia, del barri de Gràcia de Barcelona. En concret, al número 410 del carrer Sicília, 410. L’horari serà de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h i el dissabte de 10h a 14h. El telèfon de contacte continuarà sent el 93 301 08 87 i el correu electrònic llibreria@claret.cat.

L’Editorial s’ha traslladat en espais de la Cúria dels claretians al carrer Nàpols. El trasllat de les dues institucions porta l’activitat i les instal·lacions al voltant del nucli claretià de Gràcia, ben conegut per l’Escola i l’Esportiu Claret i pel Santuari-Parròquia del Cor de Maria.

Amb la voluntat de continuar sent referent al nostre país, la llibreria i l’editorial mantenen l’oferta de títols actuals, en especial, de temàtica religiosa, humanística,… i de literatura infantil.

Els Missioners Claretians sempre han mostrat una sensibilitat especial cap a l’apostolat de l’Editorial i la Llibreria Claret, seguint l’estímul del seu fundador, sant Antoni Maria Claret. Hereus espirituals de l’impuls i trajectòria del P. Claret en la inquietud per la difusió i publicació religiosa, al llarg d’anys d’història han anat cercant la millor adaptació pastoral i formes d’estructurar-se, des de la creació el 1927 de la Tipografia Claret-Editorial, per respondre a la seva missió.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!