Aquest diumenge 30 de juny se celebra la Jornada de la Caritat del Papa, una oportunitat per ajudar Francesc a apropar-se més a tothom, especialment els que pateixen.

Amb aquesta jornada es poden fer donatius a l’Òbol de Sant Pere i donar suport a la missió de pau, caritat i proximitat del Papa.

Amb una donació, que es pot fer tant en aquest dia especial com en qualsevol altre dia de l’any, qualsevol té l’oportunitat de col·laborar activament en la missió universal de Francesc en un món devastat per les guerres, la carrera armamentística, la injustícia, el patiment dels pobres i els atemptats contra la vida humana i la dignitat de la persona.

Gràcies a les activitats de servei dutes a terme pels dicasteris vaticans que l’assisteixen quotidianament, el Papa fa arribar la seva veu a moltes situacions difícils. Dona suport a obres de caritat en favor de persones i famílies en dificultat, ajuda les poblacions afectades per catàstrofes naturals i guerres.

El missatge del Papa és universal i neix de l’Evangeli. Per ajudar tothom necessita el suport de tots. Per això, aquesta jornada fa una crida per contribuir a la seva missió, per arribar a les perifèries geogràfiques i existencials, per portar la seva veu arreu del món i donar suport a la seva acció en favor de la pau i la fraternitat.

L’Òbol de Sant Pere té un gran valor simbòlic. És una manera concreta de reforçar el sentit de pertinença a l’Església i de l’amor al Bisbe de Roma. Fent un donatiu, no només s’ajuda Francesc a socórrer els que pateixen, també es participa en la seva missió d’anunciar l’Evangeli i cooperar en el servei que el Papa ofereix a les Esglésies locals.

Podeu fer un donatiu AQUÍ.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!