Obertes les inscripcions per a la trobada Taizé-Catalunya 2015

Ja estan obertes les inscripcions per a la trobada que tindrà lloc dissabte 16 de maig Taizé-Catalunya 2015: una amistat que perdura, que se celebrarà al Seminari de Barcelona a partir de les 10.00 i que acabarà amb una pregària d’acció de gràcies a les 19.30 a l’església de Santa Maria del Mar.

Durant el matí, està previst que tinguin lloc diferents tallers sota el lema Compartim signe d’esperança. A la tarda, un germà de la comunitat de Taizé conduirà l’espai per reflexionar junts sobre la carta Cap a una nova solidaritat, la qual proposa quatre camins per ser “sal de la terra”.

Les delegacions diocesanes de pastoral juvenil i diferents grups de persones properes a la comunitat de Taizé volen unir-se, amb aquesta trobada, als actes commemoratius que organita la comunitat ecumènica de Taizé al llarg d’aquest 2015 amb motiu del centenari del naixement del germà Roger, del 75è aniversari de la seva arribada al poblet de Taizé l’agost del 1940 i els 10 anys de la seva mort, el 16 d’agost del 2005.

La propera Trobada Europea de Joves, convocada per la comunitat de Taizé com a nova etapa del pelegrinatge de confiança a traés de la terra, se celebrarà a la ciutat de València, fet que suposarà una nova oportunitat per a tots els catalans d’acompanyar la comunitat i els milers de pelegrins que arribin de tot Europa a viure una nova trobada de pau i reconciliació.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!