L’Ateneu Universitari Sant Pacià acaba d’editar una versió actualitzada en llengua catalana del Codi de Dret Canònic, promulgat pel papa sant Joan Pau II l’any 1983, amb les modificacions que han anat incorporant els diversos pontífexs.

La tercera edició del Codi de Dret Canònic en català, actualitzada a juliol de 2022, inclou la nova versió del Llibre VI (Dret penal), així com altres lleis canòniques en els Annexos. També hi destaca un nou índex analític, amb moltes veus, que permet trobar ràpidament el cànon corresponent del Codi.

Els responsables d’aquesta nova edició impresa han estat el Dr. Santiago Bueno Salinas, pvre. i la Dra. Araceli Martínez González. Mn. Bueno és catedràtic de Dret Canònic i vicari judicial de l’Arxidiòcesi de Barcelona. Martínez és jutgessa de Causes Matrimonials al Tribunal Eclesiàstic de l’Arxidiòcesi de Barcelona.

L’Ateneu Universitari Sant Pacià, gràcies a la col·laboració de la Conferència Episcopal Tarraconense, ha estipulat un preu únic per tal d’afavorir la seva màxima difusió per les parròquies i tots els interessats.
Per a més informació : publicacions@edusantpacia.cat

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!