El periodista Jordi Pacheco (Girona, 1980) és el nou director de Flama, agència cristiana de notícies. El seu nomenament al capdavant del portal informatiu eclesial català marca l’inici d’una nova etapa que comença el 20 de març. Ho fa amb una pàgina web completament renovada i dotada d’un disseny modern i atractiu que busca facilitar l’accessibilitat als nous formats i continguts de la publicació. 

“L’objectiu per a aquest nou període és ressituar Flama dins l’ambient informatiu eclesial català, cosa que intentarem portar a terme esforçant-nos per assolir la màxima qualitat periodística”, ha afirmat Pacheco. El també director de la revista Foc Nou ha assegurat que afronta aquest repte “amb il·lusió i ganes de tirar endavant”, conscient que “la nova etapa requerirà creativitat i esforç”. 

JORDI PACHECO

“L’objectiu per a aquest nou període és ressituar Flama dins l’ambient informatiu eclesial català, cosa que intentarem portar a terme esforçant-nos per assolir la màxima qualitat periodística”

El director de Flama estarà acompanyat pel periodista tarragoní Xavier Pete Vega (Alcover, 1992), nou cap de redacció de l’agència. 

Flama és un mitjà al servei de l’Església catalana i de Catalunya, independent i sense afany lucratiu. Va ser creat l’any 2005 per iniciativa de la Subfederació dels Equips de Pastoral de la Política i de la Comunicació de la Federació de Cristians de Catalunya, impulsats pel bisbe Joan Carrera amb la voluntat de contribuir a l’aplicació del Concili Vaticà II i de les resolucions del Concili Provincial Tarraconense. Compta amb el finançament de la Fundació Doctor Albert Bonet.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!