Nova campanya de denúncia de Mans Unides

Mans Unides acaba d’engegar una nova campanya de denúncia amb el títol Efectes de la Pobresa, protagonitzada per l’actriu Inma Cuesta, la popular actriu de la sèrie Águila Roja.

Amb aquesta campanya, Mans Unides vol fer visible com les situacions de pobresa afecten la condició física de les persones. Entrant a la web de la campanya, es pot accedir a un simulador en el qual, pujant una foto d’un rostre, l’usuari pot utilitzar fins a quatre filtres especials per tal de veure reflectit en la seva cara els efectes de la fam, l’explotació, la malaltia i la injustícia. La foto resultant es podrà compartir a xarxes socials com Facebook o Twitter.

El contingut de la web d’Efectes de la Pobresa no es queda només en l’aplicació, sinó que l’usuari podrà descobrir testimonis reals provinents dels projectes de Mans Unides al llarg del planeta.

Els gairebé 850 milions de persones que passen fam al món i la situació de pobresa, explotació, malaltia i injustícia que pateixen molts éssers humans ha impulsat Mans Unides a llançar aquesta iniciativa. Com assegura Ignacio Ussia, responsable de l’Àrea de Comunicació de l’ONG, “des de Mans Unides, i tenint en compte que difícil que és aquests dies cridar l’atenció sobre la pobresa fora de les nostres fronteres, hem vist oportú i necessari crear la campanya, per fer possible que cada persona pugui experimentar aquest deteriorament físic que suposa viure en un país empobrit”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!