Nova campanya d'Ajuda a l'Església Necessitada per sostenir sacerdots

Ajuda a l’Església Necessitada (AEN) ha llançat la campanya Amb una missa l’ajudes a ell i la seva comunitat per sostenir econòmicament els sacerdots catòlics en països pobres, que treballen incansablement per dur Déu a cada racó de la seva comunitat.

Amb aquesta campanya AEN vol ajudar tots els sacerdots i missioners que lliuren la vida pels altres. Amb el donatiu (mínim de 8 euros) que es dóna quan s’ofereix una missa es pot contribuir al sosteniment d’un sacerdot en un país necessitat perquè pugui exercir la seva tasca pastoral, de la qual es beneficiaran tots els seus fidels. En agraïment pel donatiu, el sacerdot ofereix una missa per les intencions del donant.

D’aquesta manera, l’Església pobra i perseguida pot viure la seva fe i sentir-se partícep de l’Església universal. Cada 25 segons se celebra una missa gràcies als donatius, la qual cosa suposa més d’un milió de misses anuals i el 10% dels ingressos anuals internacionals de la Fundació Ajuda a l’Església Necessitada.

“Si no rebem aquesta ajuda, posem en perill la missió en aquests països”, reconeix l’arquebisbe Raphael Minassian, a Armènia, que mostra la necessitat de tota l’Església per mantenir la fe viva a través dels sacerdots. D’altra banda, el P. Elís Aghia, del Líban, agraeix el suport dels benefactors que ofereixen les misses a través d’AEN: “La nostra primera obligació és dur les intencions dels benefactors davant del tron de Déu, perquè Ell distribueixi la seva gràcia d’acord amb les necessitats de cadascú.”

El director d’AEN a Espanya, Javier Menéndez Ros, fa aquesta reflexió: “Per què no oferir una missa? Creiem que té un valor infinit i, a més, ajudem a l’evangelització.”

Gràcies a aquestes misses, AEN ha pogut ajudar el 2013 uns 43.000 sacerdots, és a dir, un de cada deu preveres del món.

Com oferir una missa

1. A les oficines d’AEN
2. Per telèfon: 932 373 763
3. A través de la web

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!