L’Institut de Litúrgia ad instar facultatis (ILF) ofereix aquest nou curs un baccalaureatus o grau en Litúrgia. Es converteix així en l’única institució acadèmica del món —juntament amb el Pontifici Institut Litúrgic de Roma— en la qual es poden cursar uns estudis en Litúrgia. Aquests títols, patrocinats per la Santa Seu i amb validesa civil, estan reconeguts pel sistema universitari de l’Estat espanyol.

El Dr. Gabriel Seguí, degà-president de l’Institut de Litúrgia ad instar facultatis de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), considera que aquest Grau és “una gran notícia per a l’ensenyament i estudi de la Litúrgia, ja que ampliarà l’abast i l’accés a la formació en litúrgia tal com demana el papa Francesc a la carta apostòlica Desiderio desideravi”. El Dr. Seguí apunta igualment que el baccalaureatuva adreçat “sobretot a laics interessats a tenir una formació sòlida en litúrgia a nivell universitari, però també per als laics interessats en la litúrgia en general”.

Els nous estudis s’impartiran a partir del mes d’octubre a la seu de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (Diputació, 231, Barcelona), de dilluns a dijous (de 18h a 21h), amb un total de 180 crèdits distribuïts en tres anys.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!