Nou president del Banc dels Aliments de Barcelona

Durant un breu acte a les instal·lacions del Banc dels Aliments, al qual han assistit voluntaris i membres del patronat, s’ha fet públic el relleu a la presidència del Banc dels Aliments de Barcelona, càrrec ocupat des de novembre de 2006 per Antoni Sansalvadó i Tribó.

En l’acte, Roser Brutau, vocal del patronat, ha agraït a Antoni Sansalvadó la seva dedicació i treball al capdavant de l’entitat i ha anunciat la seva designació com a president honorífic. Roser Brutau ha informat que el nou president serà Eduard Arruga i Valeri, que fins ara ocupava la secretaria del patronat. També s’ha anunciat que Roser Brutau i Basté ocuparà la vicepresidència del patronat juntament amb l’actual vicepresident Jordi Peix i Massip.

Eduard Arruga és economista, ha estat director d’exportacions de Nestlé, i professor universitari d’economia mundial i de comerç internacional. Actualment, ja jubilat d’aquestes tasques, és també president de la Societat Catalana d’Economia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans) i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials.

En el moment de la seva presentació com a nou President, Arruga ha exposat que “si bé hi ha canvis en els càrrecs del Patronat, no n’hi ha en absolut en els objectius, el funcionament i l’eficiència del Banc. És un honor i un repte substituir Antoni Sansalvadó, qui, al llarg dels seus vuit anys de mandat, ha situat l’organització a un nivell molt alt tant en qualitat de l’activitat, i quantitat d’aliments recaptats i distribuïts, com en notorietat”

En finalitzar l’acte s’ha fet entrega a Antoni Sansalvadó d’una placa d’agraïment per la seva tasca i dedicació.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!