Nou disseny de l'agència de notícies Flama

Flama, Agència Cristiana de Notícies, ha estrenat un nou disseny. Les millores permeten la classificació de les notícies per temàtiques específiques, millorar els suports gràfics i oferir informació en format vídeo. Les informacions més destacades també seran presents amb flashos d’última hora.

L’Agència Cristiana de Notícies Flama va néixer fa nou anys amb la clara intencionalitat de servir l‘Església i Catalunya, des d’una visió cristiana de la realitat com a poble. Durant aquest període de temps, s’han publicat més de 10.000 informacions d’interès general o específic, “des d’una mirada que ha cercat sempre tot allò que ens identifica com a cristians i catalans”, ha manifestat Agustí Gallart, director de Flama.

“Flama, una vegada més”, manifesta Gallart, “aposta per ser fidel als seus objectius inicials i per obrir-se com més millor a totes les realitats de la nostra societat, especialment als sectors que injustament viuen en la marginació social. Volem fer costat a la munió d’institucions, associacions i moviments de tota mena que fan possible la solidaritat i la justícia. Com a cristians compromesos, ens situem clarament a favor dels drets humans i dels drets dels pobles amb totes les connotacions que comporti aquesta actitud.”

Flama.info va a càrrec de la Subfederació dels Equips de Pastoral de la Política i la Comunicació de la Federació de Cristians de Catalunya, impulsats pel bisbe Joan Carrera l’any 1995 amb la voluntat de contribuir a l’aplicació del Concili Tarraconense.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!