“En aquests temps difícils, aquest Dicasteri ofereix la seva solidaritat més profunda i sentida al poble nigerià, que s’enfronta a una crisi que s’està ampliant en abast i intensificant en proporció.”

Així s’expressen el proprefecte de la secció per a la Primera Evangelització i les Noves Esglésies particulars del Dicasteri per a l’Evangelització, el cardenal Luis Antonio Tagle, i el secretari del Dicasteri, l’arquebisbe nigerià Fortunatus Nwachukwu, com a mostra de suport amb l’Església i el poble de Nigèria.

En els darrers temps, la freqüència dels segrestos al país africà ha empitjorat i moltes vegades les víctimes són membres del clergat, religiosos i laics.

“Res no pot justificar el crim del segrest”, diu el missatge enviat des del Dicasteri, perquè “la violència física i la tortura mental que acompanyen els segrestos soscaven els pilars de l’harmonia civil i social, perquè traumatitzen les persones implicades, les seves famílies i la societat en general”.

El proprefecte i el secretari demanen al govern nigerià que actuï amb rapidesa per afrontar l’amenaça i aturar la crisi.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!