La Sagrada Família organitza activitats de Nadal per a tots els públics

Com cada any en aquestes dates, la Sagrada Família ofereix una gran diversitat de propostes per apropar l’esperit del Nadal a la ciutadania. Dins del programa d’activitats, que ja es pot consultar a la pàgina web de la basílica, destaquen el concert de Nadal, la il·luminació dels grups escultòrics de la façana del Naixement (amb motiu del 800è aniversari del primer pessebre), el festival de la infància, i el tradicional taller infantil de Nadal, entre d’altres.

El Concert de Nadal, participatiu i simfonicocoral

El Concert de Nadal d’aquest any tindrà lloc a la basílica el dijous 14 de desembre a les 19h. Com ha explicat l’organització, serà un concert simfonicocoral que comptarà amb diversos cors, mixtos i infantils, i en el qual també hi podrà participar el públic. Els cors, provinents d’arreu del país, estaran acompanyats per l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Pere Lluís Bosca i amb Joan Seguí a l’orgue. El concert també es podrà seguir en streaming.

Il·luminació dels grups escultòrics de la façana del Naixement

Per tal de celebrar el 800è aniversari del primer pessebre, la Sagrada Família il·luminarà la façana del Naixement, que inclou els grups escultòrics del Naixement, l’Adoració dels pastors i l’Adoració dels Reis d’Orient. La il·luminació, que anirà acompanyada d’una música i una locució enregistrada, es podrà veure des del carrer de la Marina del 20 al 22 de desembre. El dia 20 les sessions seran de 19.30h a 21.30h i els dies 21 i 22, de 19 a 21.30h.

Segon any del festival de la Infància

Per segon any consecutiu, la Sagrada Família participa en el Festival de la Infància, que tindrà lloc del 27 al 31 de desembre al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. En aquesta ocasió, el taller “Estem construint les torres. Ens ajudes?” es dedicarà al conjunt de torres centrals i els infants podran descobrir com serà per dins la torre de Jesús. Els nens i nenes jugaran a ser constructors per un dia amb l’elaboració de la rèplica de la torre dels Evangelistes que més els agradi i que es podran endur a casa.

Taller infantil de Nadal

Una de les activitats més esperades pels més petits de la casa és el taller de Nadal que ofereix la Sagrada Família. Aquest taller està pensat per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, i inclou des d’una visita guiada fins a un taller de manualitats, on elaboraran una postal de Nadal pop-up que podrà formar part de la decoració de Nadal.

El programa complet d’activitats, que inclou la tradicional cantada de nadales a la façana del Naixement, es pot consultar a la pàgina web www.sagradafamilia.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!