La Subcomissió Episcopal per a la Joventut i la Infància de la Conferència Episcopal Espanyola convoca la IX edició de la Trobada de músics catòlics contemporanis que té lloc a la Casa de l’Església de Saragossa del 3 al 5 de novembre.

Un centenar d’artistes joves participen en aquestes jornades, que tenen com a objectiu potenciar el diàleg des d’una identitat catòlica a través de la música. La música com a llenguatge i expressió de fe en el jove i com a servei a l’evangelització.

La trobada començarà divendres a les 18.00 i hi haurà una tertúlia amb dos compositors veterans, Athenas i Juan Yzuel, per compartir la seva experiència de tota una vida dedicada a evangelitzar a través de la música

El programa inclou dues ponències. La primera, dissabte a les 10.00, Vincu-La-dos La música me conecta, sana y transforma amb Juan Pedro Castellano, director de la Fundació Edelvives; la segona, diumenge, també a les 10.00, amb el sacerdot Toño Casado, músic, compositor i artista, sobre la influència de la música en el desenvolupament espiritual de la persona.

A més, s’han organitzat dos tallers en els quals es donarà resposta a l’interrogant ¿Cómo dar a conocer nuestra creatividad?

La basílica del Pilar acollirà dissabte, a les 22.00, una vetlla de pregària en la qual participaran músics catòlics i diumenge, a les 12.00, la celebració de l’eucaristia presidida per l’arquebisbe de Saragossa, Mons. Carlos Escribano.

Premis SPERA

En el marc d’aquesta trobada, dissabte a les 18.30, tindrà lloc el lliurament dels Premis SPERA 2022 de la Música Catòlica Contemporània.

Hi assistirà, l’arquebisbe Mons. Carlos Escribano. Durant l’acte, el músic i compositor Nacho Cano oferirà la cançó El Bautismo, representada dins del musical Malinche.

Amb aquests premis es vol reconèixer les peces de la música catòlica a Espanya publicades l’any anterior.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!