Mor Xavier Colomer

Xavier Colomer, president de la Fundació Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) durant els darrers vuit anys, ha mort després de lluitar contra el càncer.

Des de NPH es destaca “la seva gran personalitat, noblesa, humilitat, entusiasme i positivisme contagiós i el seu compromís amb NPH i especialment amb Haití“. Colomer va visitar aquest país en diferents ocasions i va veure i conviure amb les desigualtats socials dels haitians, especialment dels nens. Aquesta vivència va fer que es comprometés personalment com a president de la Fundació a lliurar-se a difondre la tasca que NPH va iniciar fa 28 anys en aquest país i fa 60 a tota Llatinoamèrica.

Xavier Colomer sempre es va sentir orgullós de poder representar a Espanya els valors que representa Nuestros Pequeños Hermanos, segons es llegeix en una nota de la Fundació: “Una família, responsabilitat, treball, compartir i amor incondicional. Això el va impulsar a involucrar tota la seva família, els seus amics i els amics dels seus amics.”

La família de NPH plora la mort d’un gran president “que ha defensat els nens des de l’honradesa, la transparència, la humilitat i el compromís“. Així, des de la Fundació es constata que “continuarem sembrant aquests mateixos valors en els nens de NPH, però també en totes les persones que s’apropin a la Fundació, amb la mateixa força, convicció i il·lusió que ell sempre va tenir”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!